Hülya Avşar Erdoğan'ı öve öve bitiremedi

Avşar, 'Tayyip Bey gerçekten de çok zeki. Türkiye'yi bu durumdan kurtaracak olanlar sanatçılar gerçekten. Atatürk de sanatçılara çok büyük önem vermiş.' dedi.


Hülya Avşar'ın açılıma desteği yeni bir boyut kazandı. Vadi'nin müziklerini yapan Gökhan Kırdar'ı ağırlayan Avşar açılıma zorla destek aldı.

Hülya Avşar yine konuşulacak bir programa imaza attı. Müzisyen Gökhan Kırdar'ı ağırlayan Avşar konuğunu öyle sıkıştırdı ki istediğini alana kadar bırakmadı.

Gökhan Kırdar'ı komuoyu Kurtlar Vadisi dizisine yıllardır yaptığı müziklerle tanıyor. Avşar konuyu yine açılıma getirdi Kırdar'dan açılıma destek içerikli bazı açıklmalar almak istedi. Ama Kırdar o kadar direndi ki Avşar daha da sıkıştırmak zorunda kaldı. Kırdar başka çaresi olmadığını anlayana kadar direndi. Ancak sonunda teslim oldu ve açılıma destek verdiğini söylemek zorunda kaldı.

Gökhan Kırdar açılım ile ilgili gelen soruya ilk önce uzun ama hayli flu ve tavırsız bir cevap verdi. Avşar tekrar sordu Kırdar yien kaçamak cevap verdi. Sonrasında adeta bir köşe kapmaca yaşandı.

İşte Avşar'ın Gökhan Kırdar'dan açılım için destek koparttığı diyaloglar:
Hülya Avşar: Karşılıklı canlar yanıyor. Açılımın amacı da barış zaten. Bu konuda biz sanatçı olarak ne yapabiliriz diye soruyorum. Nasıl bir faydamız olabilir hükümetin bu tavrına. Verebileceğimiz destek ne olabilir?

Gökhan Kırdar: Siz zaten bu programla bu görevi gerçekleştiriyorsunuz.

Hülya Avşar: Konuşmak lazım. Konuşan taraf olmak lazım. Sanatçı olarak bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum ama bunun ne olduğunu bilmiyorum. Eskiden yaptığımız lay lay lom şarkıların zamanı değil şimdi. Açılıma, mozaik olarak birlikte yaşama fikrine destek olacak işler yapmak gerek. Gençlere böyle şarkılarla barışı enjekte edebiliriz. Kışkırtmaktan çok bunları yapmalıyız. Açılıma destek olacak, gençleri uyaracak şarkı sözleri yazmak aklına geldi mi hiç?

Gökhan Kırdar: Tabii böyle şeyler düşünüyor insan. 500 milyon insana ulaşan bir proje Kurtlar Vadisi. Ben şarkılarımda aşkı anlatıyorum. En büyk felsefe bu aslında.