Merva Ulusoy, işadamı Cem Bilginer ile el ele görüntülendi

İş dünyasıyla ilgili televizyonda başarılı programlar yapan merhum işadamı Cemal Ulusoy'un kızı Merva Ulusoy, ikinci evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Merva Ulusoy, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu işadamı Cem Bilginer ile geçtiğimiz cumartesi akşamı, Serkan Öke ile Begüm Bentürk’ün Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğününde ilk kez el ele görüntülendi. Merva Ulusoy, üç yıl evli kaldığı Turan Ceylan’dan 2002 yılında boşanmıştı. Ceylan ile evliliğinden Meyra adında bir kızı olan Merva Hanım, boşandığı günden bu yana kimseyle flört etmediği gibi, kimseyle adı bile anılmamıştı.

Özel hayatına çok dikkat eden Merva Ulusoy’un bu ilişkisi ciddi olmasa, eminim sevgilisi Cem Bilginer ile gazetecilerin olduğu bir yere el ele gelmezdi. Unifree ve Dutyfree’de Kerem Üstünkaya ile ortak olan Cem Bilginer, heykeltıraş ve yazar Madlen Kamhi ile evliydi. Hayırlısı olsun, birbirlerine çok yakışmışlar.

Bu arada, Merva Ulusoy’un erkek kardeşi Alican Ulusoy ile aşk yaşayan Martha Graeff, davete sevgilisi Alican Ulusoy’un özel şoförlü ve korumalı aracıyla gelmiş. Korumalar, fotoğrafının çekilmesini engellemişler. Martha Graeff, Ulusoy aile üyelerinin katıldığı düğünlere bu şekilde katılıyorsa bu demektir ki Alican Ulusoy ile ciddi bir ilişki yaşıyor. Kim ne derse desin, onlar da birbirlerine çok yakışıyor!