Gökhan Özen 'Oynatırım da ağlatırım da!'

Gökhan Özen, "Teslim Al" adlı şarkısının büyük beğeni toplaması ve şarkının Londrada çekilen ve büyük ses getiren klibinin ardından, albümünün slowları ile de adından söz ettiriyor.

Ünlü müzisyen Gökhan Özen, yeni albümü "Başka" ile büyük beğeni topluyor. Müzikseverlerin uzun zamandır beklediği farklı tarzları albümünde bir araya getiren Gökhan Özen, "Teslim Al" adlı şarkısının büyük beğeni toplaması ve şarkının Londrada çekilen ve büyük ses getiren klibinin ardından, albümünün slowları ile de adından söz ettiriyor.

GökhanÖzen.com.trye gelen yorumların çoğunda albümdeki şarkılarla coşup oynadığını ifade eden bir çok hayranın yanısıra, slowlarında ağlama krizine giren hayranlarının mesajları yüz binleri geçti! ağlatma rekoru kıran albümün dikkat çeken slow şarkıları arasında, Gökhan Özenin "Aşk Yorgunu", Sezen Aksunun "Güvercin"i ve Nazan Öncel'in "Sitemkar" adlı şarkıları ön plana çıkarken, hareketli şarkılar da sevenlerini coşturuyor.

Bu yorumlar üzerine Gökhan Özen ise Bu albüm 7den 70e herkesin sevdasına hitap ediyor. Albümümle hem oynatırım, hem ağlatırım. diyerek iddiasını dile getirdi.

Gecce