Yengesinden çocuğu oldu!

Kuzeni Teoman Demir ile aşk yaşamaya başladığı için çok eleştirilen Anna Demir, geçen hafta anne oldu. Teoman Demir, minik bebeği zaman kaybetmeden nüfusuna geçirdi.

 

Eşi Yavuz Demir ' in ö ; lü ; mü ; nden bir yıl sonra kuzeni Teoman Demir ile aşk yaşamaya başladığı iç ; in ç ; ok eleştirilen Anna Demir , geç ; en hafta anne oldu . Teoman Demir , minik bebeği zaman kaybetmeden nü ; fusuna geç ; irdi . İşadamı Yavuz demir ü ; ç ; yıl ö ; nce kanserden hayatını kaybetmiş , Ukraynalı eşi Anna Demir ise bu kayıptan bir yıl sonra onun kuzeni Teoman Demir ile aşk yaşamaya başlamıştı . Bu ilişki yü ; zü ; nden ağır eleştirilere maruz kalan ç ; ift , ü ; zerlerindeki baskıya rağmen geri adım atmadı ve bu ilişki sonunda onlara bir minik bebek kazandırdı .

BEBEĞİN ADI ALONA HANDAN

Anna Demir , geç ; en hafta Gayrettepe ' deki Florence Nightingale Hastane-si ' nde doğum yaptı . Ç ; ift minik kızlarına Alona Handan adını verdi . Bu arada ü ; nlü ; işadamı , nikah konusunda ne kadar ağırdan almış olursa olsun , kızını nü ; fusuna geç ; irmekte ve ona soyadını vermekte hiç ; zaman kaybetmedi .