Nişanlandılar mı?

Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci, ilişkileriyle ilgili magazine yansıyan haberlere veryansın ettiler.

 

Bir tv programına dizideki rol arkadaşları Aslı Enver ve Sarp Apak ile konuk olan Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci , ' Flö ; rtü ; nü ; z devam ediyor mu? ' sorusuna ' Evet ' yanıtını verdiler . Program sunucusunun medyaya yansıyan bir habere dayanarak ' Yü ; zü ; k takıyormuşsunuz ' sorusu ü ; zerine Pelin Karahan , bu tü ; r haberleri eleştirdiğini sö ; yledi .

Ç ; OK AYIP!

' Buna burada bir aç ; ıklama getirmek isterim ' diyen Karahan , gazeteyi aç ; ıp ' Nişanlandılar ' şeklindeki haberi gö ; rdü ; kten sonra bü ; tü ; n arkadaşlarının kendisini arayıp , ' Nişanlanmışsın , nasıl haber vermezsin? ' dediğini anlattı ve ' Bö ; yle bir şey yok . Yani yü ; zü ; k ve el detayına kadar girmişler ç ; ok ayıp yani . Evet kö ; tü ; bir şey değil bu . Mutlu bir olay ama yokken biz insanlara hep aç ; ıklama yapmak zorunda kaldık ' dedi .

Yü ; zü ; k takmayı ç ; ok sevdiğini belirten Pelin Karahan , elindeki yü ; zü ; ğü ; gö ; stererek ' Bugü ; n bunu taktım . Hani ' 20 taşlı pırlanta mı aldı? ' diye yazacaklar nedir? Sadece benim bir incili yü ; zü ; ğü ; m vardı . Bir gü ; n ö ; ncesinde bir programda onu gö ; rmü ; şler ' diyerek durumu aç ; ıklamaya ç ; alıştı . Karahan erkek arkadaşı İbrahim Kendirci ' nin de hiç ; yü ; zü ; k takmadığını sö ; yleyerek yapılan haberleri eleştirdi .

ORTAYA BİR ŞEY ATIP SONRA YALANLAMAMIZI İSTİYORLAR!

İbrahim Kendirci de o haberler ü ; zerine annesinin kendisini aradığını sö ; yleyerek ' Bir deli bir kuyuya taş atıyor aç ; ıkç ; ası , sonra da arayıp diyorlar ki ' Bunu yalanlamak ister misiniz? ' . Yani kendileri yakıyor ateşi , birde sö ; ndü ; rmek istermisiniz? ' diye soruyorlar ' dedi .

' Ayrıldılar ' şeklinde haberler ç ; ıktığını ifade eden Kendirci , ' Hiç ; ö ; yle bir şey yok ' dedi ve bu tü ; r haberlerle ilgili bir aç ; ıklama yapma gereği duymadıklarını belirtti .