Turizmci Tülin Şahin!

Bir çok ünlü mankenin yurtdışındaki moda merkezleri olan şehirlere giderek orada yaşamayı tercih etmesine karşın Tülin Şahin, Türkiye'den vazgeçmedi.

 

Yurtdışında ç ; ok sayıda işde yer alsa da İstanbul ' da kalmayı tercih eden Tü ; lin Şahin , bunun nedenini anlatırken ' Bö ; yle kendimce yaptığım bir moda politikası aslında , moda stratejisi diyebiliriz ' ifadesini kullandı .

Uluslararası modellik terimleri arasında ' Bu modeli nereden uç ; uracağız , ' Onun bazı neresi? şeklinde bir tabir bulunduğunu anlatan Şahin , ' Benim bazım İstanbul , Tü ; rkiye . New York ' ta ya da başka bir yerde de yaşayabilirdim ama o zaman bana , New York ' ta ' Evet bir tane model gelmiş ' denecek ama ç ; ok fazla ü ; stü ; nde durulmayacaktı . Ama bir tane model uç ; uruyorlar dü ; nyanın farklı bir yerine , Tü ; rkiye ' den geliyor , İstanbul ' dan geliyor , bu tekrar onun ç ; ekimde ekstra konuşulmasını sağlıyor . Ben bir de her gittiğimde , Tü ; rkiye ' yi İstanbul ' u daha fazla anlatma imkanım olduğu iç ; in , bir sonraki ç ; ekimi burada yapmalarını sağladım , hep anlatarak ' aç ; ıklamasını yaptı .

Gittiği ç ; ekimlerde bir sonraki ç ; ekim yerinin konuşulması sırasında kendisinin fikri sorulduğunda ' Neden İstanbul ' da yapmayı dü ; şü ; nmü ; yorsunuz? ' dediğini ve ' Tabi ki Olabilir , sen bizim rehberimiz ol ' şeklinde bir geri dö ; nü ; ş sağladığını anlatan Şahin , ' Hep bö ; yle iç ; ten gelerek , gayri resmi bir şekilde yaptım ama resmi olarak yapmak da varmış nasipte ' diye konuştu .

Tü ; lin Şahin , makyaj ile ilgili 2 projesi olduğunu belirterek ' Kadınların gerç ; ekten ç ; ok sevebileceklerine ç ; ok inandığım , ç ; ok gü ; vendiğim bir proje geliştirdim . Ç ; ok ayakları olan bir proje . Biraz zaman alacak ama inşallah yıl sonunda yayınlanmış olacak ' dedi .