Lopez'in bilinmeyen yönleri

Dünyanın en seksi bayanlarından Jennifer Lopez'in bilinmeyen yönleri.

 

- Bilgisayarlarla hiç ; aram yok . İnternet ü ; zerinde online olmayı yeni ö ; ğrendim ama beni online gö ; rmeniz neredeyse imkansız!

- Sessizliği ç ; ok severim ama karanlığı hiç ; sevmem . Gece uyumadan ö ; nce her zaman ışıklarımız yanık olur , ben uyuduktan sonra Marc ışıkları kapatır .

- Beyaz renge takıntım olduğuna dair sö ; ylentiler var ; bunlar doğru değil . Nereye gitsem odamın beyaz ç ; iç ; ekler ve eşyalarla kaplı olmasını istediğimi sö ; ylü ; yormuşum . Bu tamamen yalan .

- İlişkiler ü ; zerine kitapları okumayı ç ; ok seviyorum .

-Barbra Streisand benim idolü ; m . Onun yaptıklarını ç ; ok başarılı buluyorum . Marc ' a 40 ' ıncı yaşgü ; nü ; nde onun bir şarkısı olan ' My Man ' i sö ; yledim . Hatta bu şarkıyı kayda aldım , arabada sü ; rekli dinleyebilmesi iç ; in .

HER İŞTE BAŞARILI

El attığı her işten alnının akıyla ç ; ıkan ü ; nlü ; yıldız , şu sıralar yeni filmi ' The Back-Up Plan ' in ç ; ekimlerini sü ; rdü ; yor . Yeni albü ; mü ; iç ; in şarkı seç ; melerine de başlayan Lopez , parfü ; m koleksiyonunun yeni ü ; rü ; nü ; ' My Glow ' ile ekim ayında hayranlarıyla buluşacak . Yaptığı her işi ç ; ocukları iç ; in yapan Lopez , ' Bir gü ; n şarkılarımı dinlediklerinde ' annemiz bö ; yle bir kadınmış ' demelerini istiyorum ' dedi .