Sibel Can'a şok yaşatan olay

Miami dönüşü Sibel Can'a şok yaşatan olayın eşi Sulhi Aksüt'ün, evdeki kasasında bulunan milyon doları aşan para ve mücevherleri boşaltması olduğu iddia ediliyor

 

Sibel Can ' ın &ldquo ; Miami dö ; nü ; şü ; evde bü ; yü ; k bir şok yaşadım&rdquo ; demesi uzun sü ; re kamuoyunun gü ; ndeminde kalmıştı . Ü ; nlü ; şarkıcının &ldquo ; Benimle mezara gidecek&rdquo ; dediği bu sırrın ne olduğu ortaya ç ; ıktı . İddialara gö ; re , Can eve girdiğinde ö ; zel kasasının bulunduğu odayı darmadağın buldu . Kasasının aç ; ıldığını ve iç ; inin boşaltıldığını gö ; rü ; nce şoke oldu . Kasadaki milyon doları aşkın para ve mü ; cevherinin yerinde yeller esiyordu .

Bu olayı uzun zamandır kendisinden para talep eden eşinin yaptığına kanaat getiren Can , ç ; ok yakın aile dostu olan ü ; nlü ; bir ismi arayıp eve ç ; ağırdı . Sonra soluğu savcılıkta aldı . İlk iş olarak eşi iç ; in evden uzaklaştırma kararı ç ; ıkartan Can ardından boşanma davası aç ; tı . Para ve mü ; cevherlerin peşine dü ; şen şarkıcı , ilk şoku atlatınca sonra medyadaki ü ; stü ; kapalı aç ; ıklamalarıyla eşine gö ; zdağı verdi .
Kü ; ç ; ü ; k oğlu Emir ' e ileride arkadaşları tarafından &ldquo ; babası hırsız&rdquo ; denmesini istemediği iç ; in &ldquo ; Bu sır benimle mezara gidecek&rdquo ; dedi . Sibel Can ' a ç ; ok yakın bir kaynak bu iddiaları doğrularken Can ' ın eve ç ; ağırdığı ü ; nlü ; ismin ise mahkemede şahitlik yapacağı ö ; ğrenildi .
Kasa boşaltma iddiaları ilk gü ; ndeme geldiğinde Sulhi Aksü ; t , VATAN ' a &ldquo ; Bu iddialar doğru değil . Ortaya atanlar hakkında dava aç ; acağım&rdquo ; demişti . İki tarafın iddialarından hangisinin doğru olduğu ise mahkemede ortaya ç ; ıkacak .