Evli müzisyenle aşk mı yaşıyor!

Müzisyen İsmail Tunçbilek'in, manken Ece Gürsel'le aşk yaşadığı haberleri uydurma çıktı, eşinden Tunçbilek'e uyarı geldi: Beni Nazire Şenlendirici ile aynı duruma sokma sakın!

 

Podyum dü ; nyasından sahnelere transfer olmaya hazırlanan manken Ece Gü ; rsel ile Taksim Trio grubu ü ; yesi mü ; zisyen İsmail Tunç ; bilek ' in aşk yaşadığı haberleri ortalığı karıştırdı . Daha ö ; nce adı , Tunç ; bilek ' in grup arkadaşı Hü ; snü ; Şenlendirici ile anılan Ece Gü ; rsel , bir sü ; redir yeni albü ; mü ; iç ; in İsmail Tunç ; bilek ' le ç ; alışıyor . Ama aşkla iş birbirine karışmış gibi gö ; rü ; nü ; yor . . .

YALANLADILAR
Hip hop tarzında bir albü ; m ç ; ıkarmak iç ; in kolları sıvayan Gü ; rsel ile Tunç ; bilek , geç ; tiğimiz gü ; nlerde magazin kameralarına yakalanmış , ancak ikili sadece stü ; dyodan ç ; ıktıklarını sö ; yleyerek aşk yaşadıkları dedikodularını kesinlikle yalanlamıştı . Evli ve bir kız ç ; ocuğu babası olan mü ; zisyenin eşi Gamze Tunç ; bilek ' in ise , ikili hakkında ç ; ıkan haberlere daha fazla kayıtsız kalamayarak tepki gö ; sterdiği sö ; yleniyor .

STÜ ; DYODA KALIYOR
İddialara gö ; re Gamze Tunç ; bilek , ö ; nceki gü ; n bu konu yü ; zü ; nden eşiyle tartışmış ve ' Beni Nazire Şenlendirici ' nin yaşadığı gibi bir olayın iç ; ine sü ; rü ; kleme , onunla aynı duruma sokma sakın! Bu ilişkiyi bitirene kadar eve gelme ' diyerek ü ; nlü ; mü ; zisyeni evden kovmuş . Şu sıralar ne yapacağını bilemeyen ve iki kadın arasında kalan Tunç ; bilek ' in , aynen arkadaşı Şenlendirici gibi , bir sü ; redir stü ; dyoda yatıp kalktığı sö ; yleniyor .

FOTOĞRAFLAR FACEBOOK ' TA SERGİLENİYOR
Ç ; ıkan haberler ü ; zerine Ece Gü ; rsel ve İsmail Tunç ; bilek şimdilik ilişkilerini gö ; zlerden uzakta yaşamaya ç ; alışıyor . Ama ikili , cep telefonuyla ç ; ektikleri fotoğraflarını facebook ' taki sayfalarına koymaktan da ç ; ekinmiyor . İkili , geç ; tiğimiz gü ; nlerde Etiler sokaklarında gezerken gö ; rü ; ntü ; lenmiş , Ece Gü ; rsel , gazetecilerin sorusu ü ; zerine Tunç ; bilek ' le ç ; ıkaracağı albü ; m iç ; in birlikte ç ; alıştıklarını sö ; ylemişti .

ASUMAN , Ç ; OCUĞU YETİM KALMASIN DİYE BIRAKTI
Daha ö ; nce eski manken yeni şarkıcı Asuman Krause ' nin albü ; m ç ; alışmalarına da yardım eden Tunç ; bilek , Krause ile kısa sü ; reli bir aşk yaşamıştı . Krause , Tunç ; bilek ' in eşi Gamze Tunç ; bilek ' in , ' Ç ; ocuğumun yetim kalmasını istemiyorum ' mesajı ü ; zerine bu ilişkiye nokta koymuştu .