Ediz Hun sitem etti

Ediz Hun, dizi ve sinema filmlerinin bu denli revaçta olduğu bir dönemde, isimleri bile anılmayan onlarca aktörün, aktristin küskün ve kırgın olduklarını dile getirdi

 

Yurtdışında , sinemaya yıllarca emek vermiş ama hala ç ; alışan ve başrol oynayan oyunculara dikkat ç ; eken Ediz Hun , ' 3 İnsan , 3 Ö ; ykü ; ' belgesel programda , şö ; yle konuştu : ' Amerikalı aktö ; rlere şö ; yle bir gö ; z gezdirecek olursak , Al Pacino ve Robert De Niro benim yaşımda , Clint Estwood benden 10 yaş bü ; yü ; k ama adamlar başrol oynuyorlar! Bizde ise , bizim yaşımıza gelmiş insanlara baba , kadınsa eğer anne rolü ; nü ; oynatıyorlar . Yaşam , alınmayın yalnızca genç ; lerin yaşamı değil ! Orta yaşlı ve yaşlıların da hayatı var . Onların da aktarılması var . Hangimiz aktarıyoruz , hangi filmde bunu gö ; rebiliyorsunuz? ' dedi .


15 SENE SONRA YOKUZ BİZ
Ü ; nlü ; oyuncu , ' Onlara karşı sevgi , muhabbet , şefkat gö ; sterilmesi lazım ' diyerek sinemaya emek veren insanlara karşı vefasızlığı eleştirdi . İnsanları kaybettikten sonra arkasından duyulan ü ; zü ; ntü ; nü ; n bir ö ; nemi olmadığını belirten Ediz Hun , sö ; ylediği şu sö ; zlerle de ekran başındakileri hü ; zü ; nlendirdi : ' Bunlar olmuyor . Ondan sonra kaybediyoruz o insanları , beni de onu da kimse , arkasından farklı şeyler dü ; şü ; nü ; yoruz , ü ; zü ; ntü ; ç ; ekiyoruz . Yaşarken onlara değer vereceksin . Biz iki elin parmakları kadar kaldık , erkekler ve hanımlar , kızlar . 10-15 sene sonra yokuz biz! ' dedi .