Toroğlu ile Çakar dünür oluyor!

Ünlü spor yorumcuları Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar dizi oyuncu oldu. İki ünlü yorumcu, TRT’de yayınlanacak olan “Anam Sağolsun” isimli dizinin başrolleri için önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçiyor.

 

Ekim ayında yayınlanması planlanan dizide Ahmet Ç ; akar , Simavi Kortel adlı bir plastik cerrahını canlandırıyor . Kortel , eğitimli , kü ; ltü ; rlü ; , kibar , aşırı titiz ve pimpirikli bir erkek babası .

Karısına son derece sadık olduğu halde bu konuda paranoyak karısına hiç ; yaranamıyor ve sık sık iftiraya maruz kalıyor . Erman Toroğlu ise Cemil Kurban adlı bir ciğerciyi canlandırıyor . Kurban , maddi durumu ç ; ok yerinde , yarı cahil , kü ; stah , patavatsız , sonradan gö ; rme , hafif şovenist ama komik ve sempatik bir karakter . Ç ; apkın olmasına rağmen karısından ç ; ok korkuyor . Ve sık sık yakalandığı halde ç ; apkınlıklarını ustalıkla inkar ediyor . Dizide Ç ; akar ' ın oğlu ile Erman ' ın kızı evli . Aynı zamanda Ç ; akar ' ın muayenehanesi ile Toroğlu ' nun ciğerci dü ; kkanı aynı binada . Dizide bu ikilinin ç ; evresinde gelişen olaylar anlatılıyor . Toroğlu ve Ç ; akar ' ın dizide eşlerini canlandıracak isimler henü ; z netlik kazanmadı . Yapım şirketi şimdilerde Nevra Serezli ve Pakize Suda ile gö ; rü ; şmelerini sü ; rdü ; rü ; yor . İki futbol yorumcusuyla da 13 ' er bö ; lü ; m iç ; in prensip anlaşması yapıldı .