Hadise'nin dövmesi

Ensesindeki dövmede ne yazıyor? işte cevabı

 

' Dü ; m Tek Tek ' şarkısıyla Eurovision ' da ü ; lkemizi temsil eden Hadise Japonya ' ya gitti . Atatü ; rk Havalimanı girişindeki yol inşaatı nedeniyle uç ; ağına son dakikada yetişti . Ü ; nlü ; şarkıcının ensesine dö ; vme yaptırdığı gö ; rü ; ldü ; .

THY uç ; ağı ile ö ; nce Brü ; ksel ' e giden Hadise orada da aç ; ık havada bir konser vereceğini belirterek , ' Bavullarımı toplayıp hazırlığımı yapacağım . Biraz da japonca ç ; alışacağım . Konserlerim sırasında Japon halkına kendi dillerinde gü ; zel şeyler sö ; ylemek istiyorum ' dedi .

' KENDİ KANATLARIYLA UÇ ; AN KIZ '

Hadise ' nin de Tarkan gibi ensesine dö ; vme yaptırdığı dikkatleri ç ; ekti . Hadise ' nin ensesinde Latince yazan ' Alis volat propris ' dö ; vmesi ' Kendi kanatlarıyla uç ; an kız ' anlamına geliyor .

Ü ; nlü ; sanatç ; ı 1-7 Eylü ; l tarihleri arasında Japonya ' da bir ç ; ok etkinlik ve konser gerç ; ekleştireceğini ayrıca Japon Televizyon kanalı Fuji TV ' de şov programlarına katılacağını sö ; yledi . Aşk hayatının kendi ö ; zeli olduğunu sö ; yleyen Hadise bu konuda konuşmayacağını sö ; yledi .

Ü ; nlü ; sanatç ; ı uç ; ağa son anda yetişmesine rağmen kendisiyle birlikte fotoğraf ç ; ektirmek isteyen hayranlarının hatırını kırmadı .