Okan Bayülgen'e sigaradan nezaret yolu

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in 'Cezamı öder, sigaramı içerim' yönündeki açıklamalarına Sağlık Bakanlığı'ndan tehdit gibi açıklama geldi.

 

Okan Bayü ; lgen ' in sigara yasağına karşı sert eleştirilerine , Sağlık Bakanlığı tarafından aynı sertlikle cevap geldi . Bayü ; lgen ' in sigara iç ; me konusunda ısrar etmesi halinde nezarete atılabileceği belirtildi .

Bayü ; lgen , ' Sigaramı yakıyorum ve hemen 69 TL ' yi ö ; demek istiyorum . Lü ; tfen makbuzla bir adam gö ; nderin diyorum ' diyerek sigara yasağını eleştiren ü ; nlü ; Şovmen ' e Sağlık Bakanlığı ' ndan uyarı geldi . Yeni Şafak ' a konuşan Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Mü ; dü ; rü ; Dr . Seracettin Ç ; om , ' Her yakılan sigaraya 69 TL ö ; denir . Bir kişi cezaya rağmen eğer ısrar ediyorsa ve yasaya muhalefet varsa nezarete gider . ' Cezamı ö ; der , sigaramı iç ; erim ' gibi bir davranış mü ; mkü ; n değil . Yasa sigara iç ; ilen işletme sahibine de , iç ; meye ısrar edene de cezayı koymuş ' diye konuştu .

FOTOĞRAFTAN CEZA KESİLECEK

Yasağı ihlal anında ceza kesecek gö ; revli olmaması durumunda vatandaşların ç ; ekeceği fotoğraf veya kamera kayıtlarının da delil olarak kabul edilip ceza verileceğine dikkat ç ; eken Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Mü ; dü ; rü ; Dr . Seracettin Ç ; om , ' Vatandaş fotoğraf ç ; eksin , biz o cezayı kestiririz . Yasa o imkanı veriyor , fotoğraf da delildir ' diye konuştu .