Hadise 'Türkiye' dedi

Ünlü şarkıcı Hadise, (A) Milli Futbol Takımı'nın Belçika ile Brüksel'deki Stade Roi Baudouin'da yapacağı maçta gönlünün Türk Milli Takımı'ndan yana olacağını söyledi.

Eurovision Şarkı Yarışması'nda bu yıl Türkiye'yi temsil eden Hadise, Adana'da gerçekleştirilen Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nın açılışında vereceği mini konsere katılmak için geldiği Adana'da, HiltonSA Otelinde yaptığı açıklamada, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen şampiyonaya katılmaktan gurur duyduğunu söyledi. Hadise, "Hiçbir ücret almadan geldim. Her şey para değildir, en önemlisi insanlık. Umarım Türkiye'de engelliler için her şey daha kolay olur. Özellikle sokakları engelliler

için daha da rahatlatırız. Çünkü onlar da herkes gibi dışarı çıkabilmek ve gezmek istiyorlar. Devletin bu konuya daha çok ilgi göstereceğini umuyorum" dedi.
Hadise, Türkiye-Belçika maçında hangi takımı tutacağının sorulması üzerine, "Bu aslında benim için zor bir soru. Belçika'da doğdum ve büyüdüm ama kanım 'Türkiye' diyor. Maçın olacağı gece ben de Belçika'da olacağım ve müzik Kanalı TMF'nin düzenlediği 'TMF Ödülleri' törenine katılacağım. 4 dalda aday gösteriliyorum. Umarım o gece ben ödül alırım, Türkiye de kazanır. Bende çiftte mutluluk yaşarım" diye konuştu.
Hadise, Adana'ya ilk kez geldiğini belirterek, "Uçakta gelirken Adana kebabını konuştuk ve özelliği nedir diye sordum. Çok da seviyorum ama Adana kebabını Adana'da yemek lazım. Akşam konserden sonra yemek istiyorum" dedi.