Davran:İyi aile kızları oyunculuk yapamaz

Hülya Avşar'ın Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Hülya Avşar Soruyor' adlı programın akşamki konuğu Oyuncu Cem Davrandı.. Davran'ın programda 'Oyunculuk aile kızlarının yapacağı iş değildir' demesi üzerine Avşar kızı şaşkına döndü.

 " Bizim sektörden birisiyle evlenmem bu bana baba tavsiyesidir diyen Cem Davran, konuşmasına şöyle devam etti: "Şimdi yıllar geçtikçe de babamın ne kadar doğru söylediğini anlıyorum"
Avşar’ın şaşırarak ne demek istediğini sorduğu Davran, “Oyuncu arkadaşlarım, başta sen kusura bakmayın, aile kızının yapacağı iş değil bu” diye konuştu. Avşar ise Davran’ın bu sözleri üzerine elini ağzına götürdü ve “Bu iş aile kızının işi değil, lafı çok fena oturtturdu, kaba tabiriyle koydu. Bunu kabul etmiyorum... Bu bir profesyonelliktir ama eğer ki, erkek karşısındakini bu şekilde kabul etmiyorsa o onun bileceği iştir” diyerek tepki gösterdi.
Bugüne dek oynadığı hemen hemen her filminde sevişme ve öpüşme sahnelerinde oynadığını belirten Davran, bu tarz sahneleri çekerken etkilendiğini de belirterek, “Tabii ki etkilendim. Şapır şupur öpüşüyorsun” dedi.