Bizi fantezi objesi yaptılar

NTV'de Mirgün Cabas ve Hakkı Devrim'in sundukları 'Günlerin Getirdiği' programına konuk olan Hande Ataizi,magazincilerin ünlüleri fantezi objesi haline getirdiğini söyledi.

"Biz birebir fantezi objesiyiz" diyen Ataizi, "Hande Ataizi sabah erken kalkıyor, sabah sporunu yapıyor, düzgün besleniyor haber değil ama 'Ayağı kaydı düştü, oradan bilmem ne fırlattı, o ona laf söyledi olunca haber oluyor" diye konuştu. Hande Ataizi ayrıca her magazinciyi de aynı kefeye koymadığını belirtti.

BRUCE WİLLS'E BİLE YAPTILAR

Bu hafta Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü star Bruce Wills'le ilgili bir örnek de veren Hande Ataizi, "Ona da Reina'da sinir krizi geçirdi, ağladı, yemekleri beğenmedi... Reina'nın sahibi de diyor ki Bruce Wills gelmedi ki benim mekanıma, sinir krizi geçirsin, yemekleri beğenmesin" diyerek geçenlerde kendisinin Altın Portakal heykelini barda unuttuğuyla ilgili habere gönderme yaptı.

ANLATAMIYORUM

"Altın Portakal ödülünü resepsiyonda unutmadığını belirttiği halde ısrarla unuttuğuna dair haberler yapıldığını belirten Ataizi "Kimse beni dinlemiyor,sesimi duyuramıyorum" dedi.