Zara, Antalya'yı salladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Döşemealtı Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında konser veren Tür Halk Müziği sanatçısı Zara, binlerce Antalyalıya unutulmaz bir akşam yaşattı.

Döşemealtı Stadyumunda sahne alan ünlü sanatçı Zara, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'nden çeşitli eserler seslendirdi.

Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Zara'nın konseri için bir araya gelen 8 bin Antalyalı, konser alanına gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e sevgi gösterisinde bulundu. Havai fişek gösterisi altında büyük alkışlarla sahneye çıkan Zara, güçlü sahne performansı ile dikkat çekti.

Repertuarı dışına çıkan ve gelen istek parçaları hayranları ile birlikte seslendiren ünlü sanatçı, konser alanını dolduran 8 bin Antalyalı'ya sürpriz yaparak "Bülbül" kasidesini okudu. Döşemealtı'nda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Zara, "Sizlerle buluşmamı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ve Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'a teşekkür ediyorum" dedi.

Ünlü sanatçı konserini 10'ncu yıl marşı ile sonlandırdı.