Ünlü olmaktan çok hep iyi bir oyuncu olmayı hedefledim

Kanaltürk'te Bilal Özcan'ın sunduğu 'Laf Aramızda' programına konuk olan Nilgün Belgün, oyunculuğa karar verdiğinde amacının şöhret olmak değil iyi bir oyuncu olmak olduğunu vurguladı.

"Çok iyi bir oyuncu olmaktı isteğim. Ünlü olmak, o çok parlak, çok yıldızlı, yaldızlı bir ünvan. Aslında o ünvana layık olmak lazım. Ben çok görüyorum ünlü ama içlerindeki insan ona layık değil" diyen Nilgün Belgün, bu nedenle iyi bir oyuncu olmanın hayatındaki en önemli şey olduğunu belirtti.

Hala bu amaçla çabaladığını da belirten Belgün, sinemayı, aktörleri yakından takip ettiğini ve oyunculuk adına daha çok gelişebilmek için kendisine yatırım yaptığını ifade etti.

HALA ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYOR

Şimdilerde, usta oyuncu Ali Poyrazoğlu ile 'İyi Günde Kötü Günde' isimli bir oyunda rol alan Nilgün Belgün, "Hala Ali Poyrazoğlu'na bakıyorum. Benden büyüktür çünkü kendisi. Hala hoca gibi ona bakıyorum. Nasıl yapıyor, nerede ne yapıyor diye" şeklinde konuştu.

İyi bir oyuncu, dürüst bir insan, iyi bir insan olmak için hala çabaladığını ifade eden Belgün, "Mutlaka hayatta benim de yanlışlarım olmuştur. Yanlışlar olmadan doğrular bulunmuyor... Ama yine de ben doğru olmak üzere hala çaba sarfediyorum" dedi.