Esmersoy'dan Okan'a yanıt

derdi var Burcu Esmersoy, Okan Bayülgen'in kendisi için 'O kızın niçin güzel bulunduğunu da anlamıyorum' açıklamasına yanıt verdi.

Sunuculuğunu yaptığı "Medya Kralı" programında spor spikeri Burcu Esmersoy'un yaz boyunca NTV'de sunduğu "Yaz Gecesi Şovu"ndaki partneri Yekta Kopan'ı ağırlayan Okan Bayülgen, "Benim Burcu Esmersoy'a hiç tahammülüm yok. O kızın niçin güzel bulunduğunu da anlamıyorum. Bence hiç güzel değil. Ayrıca da Türkiye'nin güzel kızları arasında sayılmıyor" açıklamasına Esmersoy yanıt verdi.

Yurtdışında tatilde olan genç spiker, Bayülgen'in açıklamalarından haberi olmadığını söyleyerek, şu açıklamayı yaptı; "Benimle konuşmanızdan sonra Okan'ı aradım. Çünkü neden böyle bir açıklamada bulunduğunu merak ettim. Kendisine sormak istedim ama telefonu kapalıydı. Zaten bence bana değil ona sormak gerek neden böyle bir şey söyleme ihtiyacı hissettiğini. Neden hissetmiş olabilir, inanın hiçbir fikrim yok. Zaten kendisi, 'O kızı niçin güzel bulurlar anlamıyorum' demiş. Sanırım onun benimle değil, beni güzel bulanlarla derdi var. Okan'dır, ne yapsa yeridir..."