'Cem Yılmaz ile yatmak istiyorum'

“Bir gece Cem Yılmaz'la yatıp, sabah birlikte uyanmayı istiyorum. Beni tanısa evine başka kadın sokmaz. Cansu ona âşık değil, yanında gezmeyi seviyor” bu şok etkisi yapan sözler ünlü şarkıcı Hilal Cebeci'ye ait.

Katıldığı bir televizyon programında Cem Yılmaz ile ilgili cesur açıklamalar yapan Hilal Cebeci, Yılmaz'a aşık olduğunu söyledi.

Ayrıca Cebeci, “Bir gece onunla yatıp, sabah birlikte uyanmayı çok istiyorum. Cem’e hayranlığım aşkın da üzerinde. Beni tanısa evine başka kadın sokmaz" sözleriyle çok tartışılacak bir konunun kapısını açtı.

CANSU DERE CEM YILMAZ'IN YANINA YAKIŞMIYOR

Manken ve oyuncu sevgilisi Cansu Dere’nin, Cem Yılmaz’a yakışmadığını öne süren Cebeci, şöyle konuştu: “Cansu bana hiç samimi gelmiyor. Cem’e âşık değil, sadece yanında gezmekten hoşlanıyor. Ayrıca Cem’den uzun olduğu için ünlem ile noktası gibi duruyorlar. CemYılmaz’ın yanına kadın gibi kadın yakışır.” Şarkıcı, uzun zamandır rüyalarına giren Yılmaz’ın Levent’teki evine kadar gidip, kapıyı çalmaya cesaret edemediğinden geri döndüğünü de sözlerine ekledi.