Çalışmayacağım dedi, defileye çıktı

Şebnem Schaeffer, Türkiye'yi terk etme kararı almıştı. Ne var ki güzel manken bu kararını açıkladıktan bir hafta sonra ünlü bir markanın defilesinde yer aldı.

Yaşadığı sorunların üstesinden gelemediğini söyleyip Almanya’ya kesin dönüş yaptığını açıklayan manken Şebnem Schaeffer, sözünü tutamadı. Genç manken bir hafta önce “Türkiye’de psikolojim alt üst oldu. Haklarımızı emanet ettiğimiz avukatımız bile bizi mağdur etti. Ömrümüz mahkemelerde geçiyor.

Ne yapsak olmuyor.Problem üstüne problem yaşıyoruz” sözleriyle kararını açıklamış ve Almanya’da ‘Politika Organizasyonu’ üzerine eğitim alacağını söylemişti. Hatta bağlı bulunduğu vergi dairesine gidip Türkiye’de çalışmayacağını belirten Schaeffer’in aldığı bu karardan sonra çıktığı ilk defilesinde Maliye’nin nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu. Defile sonrası Schaeffer soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti. Agresif tavırlar sergileyen genç mankenin kesinlikle basına konuşmama kararı aldığı öğrenildi. Bilindiği üzere Schaeffer’in başta özcan Deniz’le olmak üzere pek çok devam eden hukuki davası bulunuyor.