Ece Gürsel küplere bindi..

'20 bin TL'ye alem yaptı' haberleri Ece Gürsel'i çileden çıkardı..

Uyuşturucu operasyonu kapsamında CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay'ın kardeşi Mustafa Fehmi Okay ile 20 bin TL karşılığında otelde alem yaptığı ileri sürülen Ece Gürsel, hakkındaki iddialara yapıt verdi.

ÜNLÜ MANKENİN AÇIKLAMALARI

- Mankenlik camiasında ismimi silmek isteyen meslektaşlarım var. Bana komplo kurdular. Bu iftiraları atan isimler podyumdan çekilmemi istiyor. Ama benim yaram yok ki. Niye gocunayım.
- İfade vermeye gittiğimde savcı bana 'Düşmanın var mı?' diye sordu. Ardından da 'Seninle ilgili konuşma bile yok' dedi. Oyuna getirildim.
- Yaşadığım olaylardan çok etkilendim. Aileme ve şahsıma leke sürmek istediler. Mankenlik camiası öyle bir mimlendi ki bir modelle ilgili laf çıktığında 'Mutlaka yapmıştır' gözüyle bakılıyor.
- Biz Çerkeziz. Dayılarım var. Töre cinayetine kurban gitsem, babam cahil olup bu haberlerden sonra dinlemeden beni vursa? Bunun hesabını kim verecekti?

KIVANÇIN YAPTIĞI SONRADAN GÖRMELİK

Kıbrıs'ta katıldığı bir açılışta 'Bu mankenlerle aynı karede olmak istemiyorum. Ben gidince gelsinler' dediği konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ'u da topa tutan Gürsel, 'Çabuk havaya girdi. Her çıkışın inişi olur. Bunlar sonradan görme hareketler. İki gün sonra yok olduklarında ya uyuşturucuya başlıyor ya da intihar ediyorlar' diye konuştu.

YAŞADIKLARINI ŞARKI YAPTI

Olaylardan sonra şarkı sözü yazdığını söyleyen Ece Gürsel, 'Göz açıp kapayana kadar her şeyin değişebileceğini ve dost sandıklarımın beni nasıl sırtımdan vurduğunu anlatıyor. Adı da Hain Oyunlar' dedi. Bazı manken arkadaşlarının kendisiyle aynı podyumda bulunmaktan rahatsız olduğunu da anlatan Gürsel, 'Bazıları 'Ece Gürsel varsa biz yokuz' demiş. Onlardan daha akıllı olduğumu bilmiyorlar' diye konuştu