Oyuncu olmak için tacize izin veriyorlar..

Selen Görgüzel'in,” dizilerlerde oynamak için tacize izin verenler var” demesi magazin camiasının yeni polemik konusu oldu.

Selen Görgüzel kanal T ekranlarında Turuncutime adlı programda Tunç Erden Yakar'ın konuğu oldu. 'Mıhlıçay Aşıkları' filmi konusunda hiçbir yerde konuşmayan Selen Görgüzel bu konuda ilk kez canlı yayında konuştu.

Dizi sektöründe taciz olaylarının çok yaşandığını anlatan Görgüzel, "Bu tarz tutumlara izin veren arkadaşlar var, Bu sektörde düzgün işler yapıp sağlam adımlar atmak istiyorsanız bu tür tacizlere izin vermeyin" dedi.

Medyada büyük olay yaratan 'Mıhlıçay Âşıkları' filmindeki sevişme sahneleri konusunda yönetmenin yaptığı "gerçekten seviştiler" açıklamasına çok üzüldüğünü söyleyen Selen Görgüzel "eğer elinde böyle görüntü varsa hemen yayınlayıp iddialarını ispatlasın" dedi.

Selen Görgüzel filmin erkek oyuncusunun dava açması hakkında ise şöyle konuştu:

'Devrim Bey'in sözleşmesi olmadığı için filmin görüntülerini ham bant olarak dağıtılınca Devrim dava açabildi ama ben sözleşmeli olduğum için dava açma hakkım yoktu. Gerçekten seviştiysek ve o görüntüler varsa buyursun Zafer Bey çıkarsın. Kızım 3 yaşındayken bana dizideki bir motor sahnesi için ağlayarak gelmişti 'anne dizin acıdı mı' diye demek ki o yaşta beyni olan insanlar bunlar. Böyle bir kamera fikslenmiş çekiliş olabilir mi? O zaman neden diziler iki günde bitmiyor ve bunca para harcanıyor?